RENDEZVÉNYEK & CATERING
MIÉRT A PLANTEEN?
Légy élenjáró a fenntarthatóságban,
válaszd a növényi alapú cateringet!
A Planteen csapata 100%-ban növényi alapú, laktató, finom és egészséges cateringet vállal akár 300 főig.
-
Céges csapatépítőkre, elvonulásokra, képzésekre
-
Egész napos konferenciákra, workshopokra
-
Családi összejövetelekre, születésnapokre
-
Vagy akár esküvőkre.
Ha minket választasz:
-
Támogatod a vendégeid jóllétét finom és egészséges ételekkel;
-
Támogatod az inkluzivitást, hiszen a vegán ételek egy sor étkezési preferenciának megfelelnek;
-
Támogatod a környezetvédelmet, hiszen a növényi alapú ételeknek kisebb az ökológiai lábnyoma!
CATERING VÁLASZTÉK
Meeting box cégeknek
Kis létszámú, akár rendszeres megbeszélések, workshopok, céges összejövetelek, 10-50 fő
Kitelepülős rendezvények
Konferenciák, céges csapatépítők, egészség vagy fenntarthatósági napok, 50-300 fő
Rendezvények
a Planteenben
Szakmai programok, üzleti reggelik, családi-baráti összejövetelek, esküvők, 30-100 fő
Meglévő kínálat kiegészítése vegán fogásokkal
Bármilyen rendezvény kínálatának a kiegészítése, hogy minden vendég boldog legyen, 50-150 fő
Jössz a Planteenbe vagy kiszállítsuk Neked? Ahogy szeretnéd!
100%-ban növényi alapú – az egészségedért, a bolygóért és az állatokért.
MIRE SZÁMÍTHATSZ?
ZSOLNAY GERGELY
A PLANTEEN EXECUTIVE SÉFJE
Zsolnay Gergely kertészmérnök, vegán séf és táplálkozástudományi szakértő, aki már a Planteen megnyitása előtt csatlakozott hozzánk, mint executive séf.
Szerteágazó tapasztalatainak és határtalan kreativitásának köszönhetően mindig meg tudja lepni a vendégeket és szemléletformáló előadásaival még a legszkeptikusabbakat is el tudja gondolkodtatni.
Korábban vadászott és állatok tartott, így egy egészen különleges utat járt be a növényi alapú életmódig, amit most már 6 éve lelkesen népszerűsít.
2023-ban elnyerte az Év Mentes Séfje díjat profi kategóriában.
A növényi alapú catering egészségesebb, fenntarthatóbb és etikusabb alternatívát kínál a hagyományos catering kínálattal szemben, és elősegíti az inkluzivitást és az innovációt.
Innováció
Egészség
Környezet
Állatvédelem
Inkluzivitás
A vegán ételek színesek és innovatívak, kíváncsivá teszik a vendégeket és szélesebb közönséget szólítanak meg. Ha szeretnél élen járni a fenntarthatóság terén és kedvezni vendégeidnek, válaszd a növényi alapú cateringet!
A megfelelően összeállított növényi étrend által csökkenhet a szívbetegségek, a cukorbetegség és a rák egyes típusainak kockázata. A vegán étkezés egészségesebb
tud lenni, hiszen alacsonyabb telített zsír- és koleszterintartalmú, valamint magasabb rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalmú.
Az ipari állattenyésztés jelentősen hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásához, az erdőirtáshoz és a vízszennyezéshez. A növényi alapú táplálkozás csökkentheti az élelmiszertermelés környezeti hatását.
A növényi étrend elősegíti az együttérzést és a tiszteletet minden élőlény iránt, beleértve az állatokat is. A vegán étkezés kerüli az állatok kizsákmányolását az élelemért, és etikus alternatívát kínál a hagyományos hús alapú ételek helyett.
A növényi alapú étkezés az étrendi korlátozások és preferenciák szélesebb körét tudja figyelembe venni, beleértve a laktóz - illetve tojásérzékenységet, a húsfogyasztásra
vonatkozó vallási vagy kulturális korlátozásokat, vagy akár a gluténmentes étrendet.
ÜGYFELEINK MONDTÁK
A The Planteen két évig kéthetente szerdánként finom és lenyűgöző reggeliket kínált nekünk Zsolnay Gergely executive chef vezetésével. A Vegán Üzleti Kör reggelijein igyekszünk megmutatni tagjainknak és vendégeinknek a növényi táplálkozásban rejlő lehetőségeket, és célunk, hogy különleges gasztronómiai élményt nyújtsunk számukra. A visszajelzések alapján a Planteen reggelije mindkét szempontból maximálisan 5 csillagot érdemel.
Péntek Csaba
Alapító
Vegan Business Circle
Ez a legjobb választás a Graphisoft Parkban, ha nem szeretne aggódni a kollégák esetleges allergén érzékenysége vagy diétás preferenciái miatt. És még a nagy húsevők is imádni fogják a wrapeket!
Bodnár Attila
Team coach
ChemAxon
Én személy szerint nagyon szeretem a Planteen-t! Cégünk történetének legnagyobb rendezvényén 100+ fő részére profi módon gondoskodtak egy prémium rendezvényről, a tervezéstől a kivitelezésig. Minden résztvevő élvezte a finom finger foodot. A meglepett arcok bizonyították, hogy a növényi alapú és fenntartható étkeztetést érdemes választani! A Gloster egy egyedi, tudatos cég, ahol ez a különleges és „menő” catering volt a legjobb választás.
Lódi Kata
Kommunikációs vezető
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
A vállalati Veganuary kampány végét és az új iroda megnyitását egy villásreggelivel akartuk megünnepelni. A Planteen csapata nagyon gyorsan, rugalmasan és zökkenőmentesen szervezte meg az eseményt. A harapnivalók nagyon finomak voltak, és sok hasznos információt kaptunk a növényi alapú étrendről. A környezetbarát tálalásnak külön örültünk. A visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, még az eleinte szkeptikus kollégák is imádták a vegán ételeket.
Seres Vanda
Fenntarthatósági tanácsadó
Schneider Electric
KÖRNYEZETI HATÁSUNK
Nem használunk állati eredetű termékeket, ezzel támogatva vendégeink egészségét illetve a bolygónk és az állatok védelmét is.
Nem használunk PET palackos italokat. Kínálatunkban házi készítésű szörpök vagy limonádék találhatóak meg. Alkoholos és mentes italainkat bio borászatok, kézműves sörfőzdék és helyi manufaktúrák szállítják be.
A tervezéskor törekszünk a mennyiségek megfelelő becslésére az ételmaradék minimalizálása érdekében. Rendezvényeinken környezetbarát elviteles dobozokat biztosítunk annak érdekében, hogy a résztvevők az esetlegesen megmaradt ételeket haza tudják vinni. Ha mégis marad érintetlen étel, rászorulóknak adományozzuk azt.
Környezettudatos eszközöket és anyagokat használunk, mint pl. tányérok, szalvéták, evőeszközök, elviteles dobozokat, nyomtatott anyagot, takarítószerek.
Küldetésünkhöz híven catering szolgáltatásunk mellett szemléletformáló előadásokat is tartunk a növényi alapú és fenntartható táplálkozásról.
A kínálat tervezésekor ügyelünk a szezonalitásra és lokalitásra illetve amit csak lehet, saját magunk készítünk el.
Nem használunk pálmaolajat, hiszen óriási a környezeti terhelése.
Meeting box szolgáltatásunkhoz innovatív RevoBox® dobozokat használunk, melyek akár 500 alkalommal is újrahasználhatóak, utána pedig 100%-ban újrahasznosíthatóak.
Ételeinket cargo bringával vagy plug-in hybrid autóval szállítjuk ki, így is csökkentve a környezetre gyakorolt hatásunkat.
A Felelős Gasztrohős és a GreenGuide "fenntartható vendéglátóhely" minősítésével rendelkezünk. 2023-ban elnyertük a METRO Fenntartható Gasztronómia Díját “vendéglátóegység” kategóriában.